İşletme sahibi Mümin Patan, en mutlu günlerinde çiftleri salondan mutlu göndermek için 12 kişilik bir ekip ile gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek, “İçerisinde ikramların, müzik, kamera ve fotoğraf çekimi hizmetlerinin, arzuya bağlı konseptlerin ve servis imkânının olduğu bir düğünü, sokakta yapılacak bir düğünden daha az maliyetle sunuyoruz” dedi.

İtalyanca ‘sevgilim’ anlamında gelen ‘Ramona Düğün Davet ve Organizasyon Şirketi’ İzmir Yolu üzerinde bulunan Düğün Evi, servis imkânı ile ekonomik nedenlerden dolayı sokak düğünü yapmak isteyenlere, cazip fiyat imkânları ve konseptleri ile kapılarını aralıyor.
En uygun fiyatlar çiftlere rüya gibi bir düğün salonu imkânı sağladıklarını dile getiren İşletme sahibi Mümin Patan, “2018 yılı Ağustos ayında bu işletmeyi açtık. Bina içerisinde dekoratif çalışmalarımızı tamamladık. Biz burada düğün yapan çiftin mutlu ayrılması için, modern çağa ve her zevke uygun bir tasarım ile yola çıktık. Bu yıl Nisan ayında çok güzel bir düğüne de ilk imzamızı attık. 800 kişilik kapalı 1200 kişilik açık alanımız var. Biz en uygun fiyatla çiftlerimiz buradan ayrılsın istiyoruz. Düğün aileler için biraz masraflı oluyor. Biz bir paket hazırlayarak çiftleri ekonomik anlamda da mutlu olmayı hedefledik.  Fiyat politikamızı değiştirmeyi de düşünmüyoruz. Düğün yerimizin otopark ile ilgili bir sıkıntısı yok. Bu da düğüne gelen davetliler için oldukça önemli bir ayrıntı.  Çiftimiz ve davetliler gece yarısından sonra da eğlenceye devam edebilirler, ses ile ilgili bir sıkıntımız yok.  Gayet kullanışlı bir salonumuz var” dedi.
Patan, uygun fiyatlar, düğün masraflarını en aza indirdiklerini ifade ederek açıklamasına şu başlıklar ile devam etti:

“YEMEKSİZ DÜĞÜNLERDE KİŞİ SAYISINA ÇOK FAZLA BAKMIYORUZ”

“Düğün, balo, yemek, kına gecesi, doğum günü gibi hizmetlerimiz var. Bizim ama en büyük farkımızı her bütçeye hitap edebiliyor olmamız. Bizim hafta içi ve hafta sonu düğünlerimiz arasında çok fazla bir fiyat farkı yok. Yemeksiz düğünlerde kişi sayısına çok fazla bakmıyoruz, bunu tolere edebiliyoruz.  İkram edebileceğimiz bir şey varsa onu da yapıyoruz.”

“TÜM BU HİZMETLERİ 7 BİN TL’YE SAĞLIYORUZ
“Düğün için standart paketlerimizin içerisinde kamera ve fotoğraf çekimi, fotoğrafların dijital ortamda teslimi, müzik,  konsept, nikah masası, kına tahtı yer alıyor. Servis imkânımız var, uzaktan gelen davetliler için servis hizmeti veriyoruz. İlçelerden de davetlileri getiriyoruz.  İşletmemiz de alkol yer almıyor. Kadın erkek ayrı düğün yapmak isteyen çiftler için de hizmet veriyoruz.  Bugün sadece bir pasta kola ikramlı düğün için 15 Bin TL isteyen mekânlar varken biz tüm bu hizmetleri 7 Bin TL’ye sağlıyoruz.  Üstelik çiftimiz kuaförden çıkıp salona geliyor, başka hiçbir detayla da uğraşmıyor. Gerekirse davetiye konusunda da indirimli fiyat veriyoruz, davetiyeyi de hediye edebiliyoruz. Biz 500. Yıl Parkı’nda da organizasyon yapıyoruz. Orada da 3 Bin beş yüz TL’ye kına organizasyonu gerçekleştiriyoruz. 200-300 kişi kapasitemiz var.”

“SOKAK DÜĞÜNLERİ DAHA MALİYETLİ”

“Şu sıra her sektörde olduğu gibi bizde de durgunluk var ancak bu sezon için 40 düğün hedefimiz var, biz bunun yarısını geçtik. Geçen seneye göre yüzde 30 bir küçülme söz konusu. Düğün masrafları insanları zorluyor.  İnsanlar sokaklarda düğün yapıyor ama sokak düğünü bizim sunduğumuz imkânlar ile çok daha pahalıya geliyor, üstelik bir de yorgunluğu kalıyor.  Biz 500. Yıl parkında 3 Bin 500 TL’ye kına yapıyoruz, sandalyesi, masası, müziği, ikramı, fotoğrafı ve video çekimi içerisinde. Siz sokakta bir düğün yapmak isteseniz, tüm bu saydıklarım ayrı birer harcama kalemi olarak karşınıza çıkacak. Biz daha az fiyata aynı imkânla çiftlerin en güzel günlerinde yanlarında oluyoruz.  Hizmete de dört garson veriyoruz.”

“ÇANAKKALE’DE DÜĞÜN SALONU İHTİYACI VAR”
“Çanakkale’de açıkça belli oluyor ki bir düğün salonu ihtiyacı var. Bazı restoranlar düğün salonu olarak kullanılıyor, onun dışında ihtiyacı karşılayacak bir düğün salonu yok.  Salon yok ama çok fazla organizasyon şirketi var. Şimdi bizim karşımıza bir düğün salonu açılacak. Ben olsun istiyorum, belki de burası düğüncüler bölgesi olur, böylece aslında bizler daha iyi hizmet vermiş oluruz.  Biz sabit 12 kişilik bir ekiple hizmet veriyoruz fakat yemekli düğünler de tabi ki sayımız artıyor.”

Özel Haber: Dilek Akşen