Hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de ligde bu sezon iyi işler yapan Galatasaray, bugün Avrupa arenasında, Alman devi Bayern Münih’i konuk edecek. İlk iki maçından yenilgisiz ayrılan ve Manchester United deplasmanında mükemmel bir galibiyet alan sarı-kırmızılılar, grupta puan kaybetmeyen rakibi karşısında liderlik için mücadele edecek. Cim-Bom’un bu karşılaşmadan alacağı galibiyet, Galatasaray’ı zirveye taşıyacak. Bayern’in olası galibiyetinde Aslan’ın sıralamadaki yeri, diğer maçın sonucuyla netlik kazanacak.

Icardi ile ilgili karar için maçtan kısa bir süre önce yapılacak kontrole göre karar verileceği bildirildi. Sarı-kırmızılı futbolcunun bugünkü durumuna bakacak olan Galatasaray Sağlık Kurulu, oyuncunun ağrılarının azalması halinde teknik heyete, “Oynayabilir” raporu verecek. Arjantinli golcüden olumsuz bir durum çıkması halinde ise Barış Alper Yılmaz sahaya sürülecek.

1 milyon euro

Galatasaray’da Bayern Münih maçı için yönetim kesenin ağzını açtı. Sarı-kırmızılılar, Manchester United deplasmanında olduğu gibi karşılaşmanın kazanılması halinde yine kesenin ağzını açacak. Cim-Bom’da Bayern Münih’e karşı alınacak 3 puan durumunda oyunculara toplamda 1 milyon euro verilecek. Böylece yönetim, galibiyet halinde UEFA’dan gelecek 2.8 milyon euronun 1 milyon euroluk kısmını takıma pay edecek.