Adaylık çalışmalarını mahallede sürdüren ve sorunlarına çözüm bulmak için vatandaşların taleplerini dinlemek için kapı kapı dolaşan Özkan, Osman'ın Yeri Kıraathanesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretle vatandaşları dinledi.
Muhtar Adayı Sezgin Özkan, mahallede yaşanan sorunları çözmek ve gelişimini desteklemek amacıyla Muhtarlığa aday olduğunu ilan ederek sık sık kahve ve kıraathaneleri ziyaret edip vatandaşların dertlerini dinliyor. Gündüzleri ev ve esnaf ziyaretleri yaparak mahalle sakinlerinin sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Özkan, geceleri ise mahalle kafe ve kıraathanelerinde vatandaşlarla bire bir görüşmeler gerçekleştiriyor. Osman'ın Yeri Kıraathanesi'nde vatandaşlarla gerçekleştirdiği buluşmada, onlara tatlı ikram eden Sezgin Özkan ve ekibi, samimi bir ortamda seçim çalışmaları ve projeleri hakkında detaylı bilgiler vererek mahallenin geleceği için desteklerini istedi.
Barbaros Mahallesi'nin Çanakkale’nin en büyük mahallesi olduğunu ve uzun süredir çözülemeyen sorunlarına çözümüne katkıda bulunmak için bu mücadeleye giriştiğini vurgulayan Sezgin Özkan, yerel seçimlerde mahalle sakinlerinin güvenini kazanmayı hedeflediğini açıkladı.
Murat Çağlayan