Çanakkale Belediyesi ile İDA Dayanışma Derneğinin katkıları ile düzenlenen konser, 30 Eylül 2023 Cumartesi akşamı Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti. Konsere, Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay ve eşi Mine Mutluay, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın eşi Hale Gökhan, İDA Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Akgül ve dernek üyeleri, itfaiye mensuplarımız ve kentliler katılım gösterdi.
 
Tüm geliri İDA Dayanışma Derneği aracılığıyla yangından zarar gören köylere aktarılacak olan etkinlik için sahneye çıkan Türk müziğinin 55 yıllık çınarı Moğollar, sevilen şarkılarını katılımcıların eşliğinde seslendirdi. Büyük alkış alan konserde Belediye Başkan Vekili İrfan Mutluay, anlamlı konser için grup üyelerine teşekkürlerini ileterek kentin simgesi olan seramik takdiminde bulundu. Ayrıca gruba, itfaiye mensupları tarafından baret de takdim edildi.
 
Çanakkale Belediyesi olarak etkinliğe katkı sunan herkese teşekkür ediyor, yangında zarar gören hemşehrilerimize tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
 
Haber Merkezi