Öğrencilerin sağlıklı ve dengeli beslenmelerine katkıda bulunmak amacıyla Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen “Beslenme Saat” uygulamasından yararlanmak isteyen kentlilerimiz, öğrenci belgesi, aile bireylerine ait SGK dökümleri (e-devlet) ile aile bireylerine ait tapu kaydı ve araç sorgulama belgesi (e-devlet) ile birlikte Belediyemiz Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne başvuruda bulunabilecek.

Beslenme Çantasında Neler Olacak?
İhtiyaç sahibi 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri için hazırlanan beslenme çantalarında çocuklarımızın temel gıda gereksinimlerini karşılayacak, sandviç ekmeği, süt, hazır kek, fındık, ceviz içi, kuru kayısı, kuru üzüm, tahin-pekmez, bal, tereyağı, üçgen peynir, dilimlenmiş tost-sandviç peyniri bulunacak.

Dağıtımlar Muhtarlıklardan Gerçekleşecek…
İhtiyaç sahibi çocuklarımız için hazırlanan beslenme çantalarının her hafta başında Barbaros, Fevzipaşa, Kemalpaşa, Namık Kemal, İsmetpaşa, Cevatpaşa ve Esenler Mahalle Muhtarlıklarından dağıtımı gerçekleşecek. Konuya ilişkin detaylı bilgi almak için 444 17 17 / 5408-5414 numaralı telefonlardan iletişime geçilebilecek.
Haber Merkezi