“Toplam 551 lisanslı sporcuya sahibiz.”
Açılış konuşmasını yapan Kepezspor Kulüp Başkanı Dr. Azem Ülkü, “Şampiyon olmak hedefi ile yola çıkıyoruz. Bugün, 170 futbol, 80 basketbol, 152 voleybol, 45 tekvando, 35 yağlı güreş, 10 satranç, 9 karate, 15 masa tenisi, 5 bilardo, 30 veteran atletizm olmak üzere toplam 551 lisanslı sporcuya sahibiz. Tüm branşlarda iddialıyız. Eğitici arkadaşlarımız mükemmel performans göstermektedirler. Ana felsefemiz ‘zeki, çevik ve ahlaklı sporcular’ yetiştirmektir. Futbol ile birlikte toplam 10 dalda sporcularımızın olması bizlere apayrı bir keyif ve gurur veriyor” dedi.
 
“Ahlaklı sporcu olmaları adına da gerçekten büyük bir çaba gösteriyorum.”
Ardından söz alan Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, “1984 yılında Kepezspor’un genç takımında ilk lisansım çıkmıştı. Uzun yıllar genç genç takım, A Takım futbol oynayarak, daha sonraki yıllarda yönetici olarak ve şimdi belediye başkanı olarak Kepezspor’a hizmet etmenin mutluluğunu ve onurunu yaşıyorum. Gerçekten anlayışımız Kepez’de kentimizde çocuklarımızı, gençlerimizi sporla yetiştirip, kötü alışkanlıklarda kurtararak, onların heyecanlarını, enerjilerini sporla birleştirmeleri yönünde kuruyorum. Gerçekten bunu çok önemsiyorum. Kepezspor’un lisanslı 551 sporcusu var. Onları en iyi malzemelerle buluşturuyoruz. Onları en iyi sahalarda antrenman yapmalarını sağlıyoruz. Elbette başarı hedefimiz ama ahlaklı sporcu olmaları adına da gerçekten büyük bir çaba gösteriyorum. Kepez Belediyesi’nin yaz spor okulları var. Cıvıl cıvıl çocuklarımız okullar kapanınca tatile başlarken onları da sporla buluşturuyoruz. O kadar çok futbolcularımız var ki tüm yaş kategorilerinde. Basketbolcularımız var, voleybolcularımız, güreşçilerimiz var. Karatemiz var, tekvandomuz var, masa tenisimiz var. 10 branşta inanılmaz bir sporcu ordumuz var. O ordumuz Kepez’i başarıyla temsil etmenin, bizleri onurlandırmanın, gururlandırmanın heyecanı içindeler. Kepezspor Futbol Takımı’ndan çok ümitliyiz. İnşallah bu yıl onları şampiyon olarak göreceğiz. Ben buna gerçekten gönülden inanıyorum. Hiçbir de şüphem yok. İnşallah futbol takımımızı hepimiz alkışlayacağız” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından gelir amaçlı olarak açık arttırmayla kırmızı-yeşil renkli formaların satışları gerçekleşti. Ardından geceye katılanlar tarafından Kepezspor’a destek bağışları yapılmasından sonra geceye katılanlar çalan hareketli müzik ve oyun havaları eşliğinde gönüllerince eğlendi.
Murat Çağlayan