Kaymakam Dolu Kocagür Köyünde Çıkan  Yangında Hayvanları Telef Olan üreticileri Ziyaret Etti Kaymakam Dolu Kocagür köyünde çıkan  yangında hayvanları telef olan vatandaşımız Ümit Uzun'u ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Okul İnşaatını İnceledi
inceleme ve çalışmalar kapsamında Kaymakam Dolu Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinde İncelemelerde Bulundu. Kaymakam Dolu ve beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ile birlikte yapımını tamamlanan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinde bir takım incelemelerde bulunarak okul müdürü Mustafa Özcan'dan bilgi aldı.

Biga Medyasını Ziyaret Etti
Kaymakam Dolu Yerel Basın Mensuplarını Ziyaret Etti. Kaymakam Dolu Biga'nın Sesi Gazetesi, Biga Doğuş Gazetesi ve Medya Lokum'u ziyaret etti. Biga'nın Sesi Gazetesi ve Biga Doğuş Gazetesi Yazı İşleri Müdürleri Mehmet Özdeş ile Yasemin Özdeş, gazete muhabirleri Bahar Karakurt ile Safiye Ceylan Özkan ve Medya Lokum imtiyaz sahibi Ahmet Tunç ve Yazı İşleri Müdürü Çiğdem Demiray Kaymakam Erdinç Dolu'ya ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.
Şenay Azman