Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın DSİ 25. Bölge Müdürü Murat Lütfü Güldoğan’a gerçekleştirdiği ziyaretin gündem konularından biri olan kente alternatif su kaynaklarının yaratılması konusuna ilişkin yerinde teknik incelemede bulunmak üzere kente gelen DSİ 25. Bölge Müdürü Yardımcısı İsmail Sevim ve DSİ 252. Şube Müdürü Uğur Gürsel Altay ile DSİ personellerini, Belediye Başkan Yardımcısı Handan Özyayla Kenar ağırladı.
 
Çanakkale Belediyesinin özellikle alternatif su kaynaklarına yönelik gerçekleştirilen su kuyusu çalışmalarının ana gündem maddesi olduğu ziyaret kapsamında Başkan Yardımcısı Handan Özyayla Kenar, konuklarıyla proje çalışmalarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu.
 
Küresel ısınmanın etkisi ile artan kuraklık riskini göz ardı etmeyen ve bu doğrultuda uzun bir süredir alternatif su kaynaklarına yönelik çalışma yürüten Çanakkale Belediyesi, kente alternatif su kaynakları yaratmak, yeraltı su potansiyelini ve kalitesini tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında su kuyusu çalışmalarını da titizlikle yürütüyor. Bu çerçevede gerçekleşen ziyarette ayrıca Çanakkale Belediyesi personelleri, DSİ yetkilileriyle teknik görüşmelerde bulunarak, çalışmalara ilişkin verimli bir toplantı da gerçekleştirdi.
 
Haber Merkezi