Turnuvaya yerli ve yapancıların oluşturduğu 33 takım katıldı. Hafta sonuna denk gelen Turnuvanın 3. Gününde oynanan final karşılaşmaları ile turnuvanın şampiyonları belli oldu.

PLAJ VOLEYBOLU KARŞILAŞMALARI BÜYÜK ÇEKİŞMEYE SAHNE OLDU
Lapseki Belediyesi tarafından her yıl yapılan ve büyük heyecana ev sahipliği yapan plaj voleybolu turnuvası sana erdi. Bu yıl 23.’sü düzenlenen Lapseki Belediyesi Plaj voleybolu turnuvasına toplamda 33 takım katıldı. İki sporcudan oluşan 15 bayan takımı ve 18 erkek takımının katıldığı 23. Plaj Voleybolu turnuvasında hafta sonunda yarıfinal ve final karşılaşmaları yapıldı.1996 yılında ilki düzenlenen  Lapseki Belediyesi Play voleybolu turnuvasında takımlar finale kadar yükselmek için çekişmeli bir kadarda heyecanlı maçlar oynadı. Lapseki belediyesi Millet Bahçesi

ŞAMPİYONLAR FİNAL MAÇLARI İLE BELLİ OLDU
Lapseki Belediyesi 23. Plaj Voleybolu Turnuvasının Üçüncü gününde Erkekler ve Kadınlar takımlarının mücadeleleri sona erdi. Turnuva şampiyonu takımlar oynanan final maçları ile belli oldu  Erkekler Takımında Şampiyon Batuhan Cengiz Atalay- Tarık Gül, 2. İbrahim Çadır-Nuri Şahin, 3.Kirill Shopelavda - Aleksander Mutveer ikililerinin oluşturduğu takımlar oldu. Kadınlar Takımında 1. Kübra Tanrıkulu - Medine Korkmaz, 2. Naz Yılancı - Melis Özkanca ve 3. Gözde Kılıç - Fatma Beyaz ikililerin oluşturduğu takımlar oldu. Lapseki Belediyesi 23. Play voleybolu  Turnuvasına gerek yurt dışı ve yurt içinden katılar. Maçlarda dereceye giren Sporcularımıza ödüllerini, Lapseki Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, Başkan Yardımcımız Aynur Bozkurt, Ak Parti Lapseki İlçe Başkanı Namık Ergin. Milliyetçi Hareket Partisi Lapseki İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, Belediye Meclis üyemiz Derya Doğan verdi.
Ogün inal