10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Morabbin Parkı’nda etkinlik düzenlendi.

Düzenlenen etkinliklerde konuşan Vali Orhan Tavlı, “Biz gönül dostlarımızla birlikte olmaktan her zaman onur ve şeref duyduk. Onlarla birlikte birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Saygıdeğer kıymetli ailelerimize hayata anlam kattıklarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından etkinlikler düzenlendi. Düzenlenen etkinliklere Vali Orhan Tavlı’da katıldı.
Etkinlikler çerçevesinde gerçekleştirilen,  Kent Konseyi Halk Oyunları Çalışma Grubu halk oyunları gösterisi takdir topladı.
Vali Orhan Tavlı burada yaptığı konuşmada, “Biz gönül dostlarımızla birlikte olmaktan her zaman onur ve şeref duyduk. Onlarla birlikte birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Saygıdeğer kıymetli ailelerimize hayata anlam kattıklarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ersin Fırat da bir konuşma yaparak, “Malum Engelliler Haftası aslında bir farkındalık oluşturmak için bir haftadır. Biz engellilerimizi sadece bu haftaya münhasır bir şekilde anlamak yeterli değildir. Farkındalık oluşturulduktan sonra engelli kardeşlerimizin topluma dâhil olmasını sağlamak zorundayız” dedi.
Sakatlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı, Dünya Bilek Güreşi Şampiyonu Ümit Burunlular ise duygu ve düşüncelerini, “Sizlerin desteği ile engelli kardeşlerimizin sorunlarını çözmek için hem idari anlamda hem de devlet anlamında elimizden geldiği kadar desteklerimizi veriyoruz. Bizlerin amacı sizlerle birlikte olarak engellerimizi unutmaktır” açıklamasında bulundu.
 Dilek Akşen