Vali Tavlı Mesajıda  ''Toplumumuzun temelini oluşturan ailemizi bir arada tutan, sabır, fedakârlık, koruyuculuk, şefkat, sevgi ve merhamet gibi duyguların timsali olan, gelecek nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir özveri gösteren tüm Annelerimizin,  Anneler Gününü kutluyoruz.
Bizlere, karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren Annelerimiz, şefkat dolu yürekleri ile geleceğimize uzanan yolda bizlere her zaman yol gösterici olmuşlardır.
Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan Dünyadaki en yüce değerimiz olan Annelerimiz, sağlıklı, huzurlu bir toplum yaşantısının tesis edilmesinde de önemli rol oynamaktadır.  
Bizler Annelerimize layık olduğumuz müddetçe, onların gönüllerini hoş tuttuğumuz, onları her zaman baş tacı yaptığımız sürece mutluluk, huzur, bolluk ve bereket içerisinde hep birlikte yaşamanın fırsatını da yakalamış olacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle; Başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla bizleri yarınlara hazırlayan tüm Annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.'' dedi


Kaynak: Haber Merkezi