Çıplak Köyü hem kadınlar hem de üretim için örnek bir adım attı. Üretimi ve köylü kadınların sosyal ve ekonomik yaşama doğrudan dâhil edilmesini amaçlayan proje için harekete geçti. Çıplak Köylü Muhtarlığı, muhtarlığın arazilerine 320 dönüm buğday ve arpa dikmek için yer hazırlıklarına başladı. Elde edilen gelir ile Çıplak Köyü’nün kadınları için, köy meydanına, evlerinde yaptıkları yöresel köy ürünlerini satabilecekleri köy meydanına dükkânlar yapılacak.
Çıplak Köylü Muhtarlığı, muhtarlığın arazilerine 320 dönüm buğday ve arpa dikmek için yer hazırlıklarına başladı. Elde edilen gelir ile Çıplak Köyü’nün kadınları için, köy meydanına, evlerinde yaptıkları yöresel köy ürünlerini satabilecekleri köy meydanına dükkânlar yapılacak.
Çıplak Köyü Muhtarı Ufuk Göçoğlu,  sosyal medya hesabından bir duyuru yaparak, “Çıplak Köyü Muhtarlığı olarak amacımız üretim ve tedarik zincirine yardımcı olmak, çıkan ürünlerden elde edilen gelir ile Çıplak Köyünün Çalışkan ve hamarat kadınları için evlerinde yaptıkları yöresel köy ürünlerini satabilecekleri köy meydanına dükkânlar yapmak. Böylelikle kadınlarımız ürettikleri ürünlere katma değer katacaklar ev ekonomisine katkıda bulunup ekonomik hayatın içinde bizde varız diyebilecekler. Sağlıklı bir ekonomi için kadınlar üretimin içinde olmalıdır. Üretime kadınları dahil etmeyen toplumlar geride kalmaya mahkumdur” dedi.
Dilek Akşen