Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası ve Türsab Çanakkale- Balıkesir Bölge Başkanlığını ziyaret eden Vali Şıldak, Troya Müzesini ziyaret ederek, Müze Müdürü Rıdvan Gölcük’ten eserler hakkında bilgi aldı.

Balıkesir ValisiHasan Şıldak ilk olarak Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odasına ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Müşterioğlu, Başkan Yardımcısı Ercan Yavuz, Yönetim Kurulu Üyesi Gizem Yıllar Adalı ve Denetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Boz hazır bulundu.
Başkan Müşterioğlu, “Balıkesir turizmi ve turizmcileri Balıkesir valimizin öncülüğünde yürütülen birçok turizm çalışmasıyla son sürat gelişmeye ve ilerlemeye devam ediyor. ÇARO olarak birçok güzel çalışmanın hayata geçmesi noktasında katkı sağlayabilmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Her zaman desteklerini yanımızda hissettiğimiz Sayın Valimiz Hasan Şıldak'a Çanakkale'de Odamıza gerçekleştirdikleri ziyaretle bizleri şereflendirdikleri için teşekkürlerimizi sunarız” dedi.
Türsab Çanakkale- Balıkesir Bölge Başkanı Ahmet Çelik’i de ziyaret eden Vali Şıldak,  son olarak Troya Müzesini ziyaret ederek, Müze Müdürü Rıdvan Gölcük’ten eserler hakkında bilgi aldı.

Şenay Azman