16 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine aday olan Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, Boğaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı’ya ziyaret gerçekleştirerek, seçimi kazanması halinde Çanakkale’nin gelişimi için yapacağı çalışmalar ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

16 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine aday olan Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, Boğaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı’ya ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ile bir araya gelen Ticaret Borsası Başkanı ve ÇTSO Başkan Adayı Kaya Üzen,  seçimi kazanması halinde Çanakkale’nin gelişimi için yapacağı çalışmalar ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Çanakkale’nin ekonomisi ve gündeminin de değerlendirildiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akıncı, hafta sonu gerçekleştirilecek olan ÇTSO Seçimlerinde Kaya Üzen’e başarılar diledi.

Dilek Akşen