İlk önceleri haftalık İş dünyası haberleri vermek için çıkan gazetemiz, 2016 yılından bu yana Boğaz Medya Grubu’nun çatısı altında, eğitimden sağlığa, iş dünyasından sosyal yaşama, güncel olaylardan sıcak gelişmelere kadar kentin ve ülkenin nabzını Çanakkale’den tutmaya devam ediyor.  Siz değerli okuyucularımıza, 13 yıldır gösterdiğiniz ilgi, alaka ve destekleriniz için teşekkür eder,  birlikte nice yıllar dileriz.

14 Ekim 2009 tarihinde yayın hayatına başlayan gazetemiz İşte Çanakkale bugün 13. yılına girdi.
Kuruluş yıllarından günümüze kadar gazete kadrosunda emek veren Hasan Sami Er, gazetenin kuruluş hikâyesini ve süreci “Gazetemiz 14 Ekim 2009 tarihinde kuruldu. İlk önceleri haftalık İş dünyası haberleri vermek için çıkarılan gazetemiz, ”İŞ’TE ÇANAKKALE” adıyla bayilerde yer aldı. Daha sonraları günlük gazete formatına geçince ismi “İŞTE ÇANAKKALE” olarak değişti. Uzun süren yayın hayatında ek olarak “FISILTI” gazetesi yer aldı. Gazeteyle beraber dağıtılan ekte tamamen “Magazin” haberleri yer alıyordu. Okuyucunun oldukça beğenisini kazanan “FISILTI” adlı gazete ekimizin, ekonomik sebeplerden dolayı yayın hayatına son verildi. İlk sahiplerini gazeteciliğe son verme kararlarından sonra “İŞTE ÇANAKKALE” gazetesi tüm organları ve personeli ile 1 Temmuz 2016 tarihinde “BOĞAZ MEDYA” bünyesine geçti. Bu tarihten itibaren yayın hayatını sürdüren gazete, basın ahlak ve ilkeleri doğrultusunda okuyucuların desteği ile basın hayatının 13. Yılını kutluyor” ifadeleri ile aktardı.
 
Siz değerli okuyucularımıza, 13 yıldır gösterdiğiniz ilgi, alaka ve destekleriniz için teşekkür eder,  birlikte nice yıllar dileriz.
 
Dilek Akşen