“Vergilerde, sosyal güvenlik primlerinde, elektrik faturalarında da indirim bekliyoruz” diyen Başkan Özcan, “ Bunlar yerelde çözülmez ama biz esnafın faydalanması adına yerelde elimizden ne geliyorsa, onu yapıyoruz” dedi.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Çanakkale Şubesi,  Bahçeşehir Koleji, GESTAŞ gibi kurumlar ile indirim anlaşmaları gerçekleştirdi.
Başkan Özcan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Esnafımız için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Biz en son, esnafımız için Bahçeşehir Koleji ile birlikte bir indirim anlaşması yaptık. Esnafımızdan da bu konuda olumlu geri dönüşler alıyoruz. GESTAŞ ile de bir indirim anlaşması yapmıştık.  Şimdi Türk Hava Yolları yetkilileri ile görüşmek istiyoruz, AKSAGAZ yetkilileri ve otobüs firmaları ile görüşmek de planlarımız arasında. Biz kanun ve yönetmeliklerin bize verdiği yetki çerçevesinde esnafın en çok işi olan kurum ve birimlerde, miktarı ne olursa olsun bir indirim alabilirsek bu çok iyi olur. Bunun uğraşı içerisindeyiz. Biz bunun yanında vergilerde, sosyal güvenlik primlerinde, elektrik faturalarında da indirim bekliyoruz. Fakat bunlar bizim yerelde çözebileceğimiz işler değil. Biz esnafımız için yerel de adım atıyoruz” dedi.

Dilek Akşen