Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ve bölge yöneticileri Çanakkale Kampüsü’nü ziyaret etti.

Ali Rıza Lüle, kampüste bulunan öğretmenlerle de sohbet etti ve okul kurucularından 2019-2020 eğitim-öğretim yılında açılacak olan Çanakkale Doğa Koleji Fen Lisesi ile ilgili bilgiler aldı.

Okul Müdürü Hıdır Kılıç ile anasınıfı öğrencileriyle bir araya gelerek keyifli zaman geçiren Lüle, kısa zamanda Türkiye'nin en nitelikli kampüsleri arasında yerini alan Çanakkale'de Doğa Koleji'nin başarısını arttırarak devam edeceğini belirterek, "Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimiz başta olmak üzere, böyle nitelikli bir kampüsü Çanakkale'ye kazandıran okul kurucularımızı da tebrik ediyorum" dedi.
Lüle sözlerine şöyle devam etti:

FEN, TEKNOLOJİ VE BİLİMLE AYRICALIKLI LİSE EĞİTİMİ
Çanakkale kampüsümüzde açılacak olan Fen Lisesi, teknolojik ve bilimsel müfredatıyla geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi hedefliyor. Doğa Koleji Fen Liselerinden mezun öğrenciler araştırmacı, yenilikçi, ülkemizin geleceğine yön verecek, fen ve bilim dallarında donanımlı bireyler olarak kariyer hayatlarına bir adım önce başlayacaklar. Öğrenciler bu ayrıcalıklı lise eğitimiyle dünyanın en saygın üniversitelerinden kabul ve burs imkanına sahip olacaklar ve üniversite eğitimlerini yurtdışında sürdürebilecekler. İnovatif bir eğitimi benimseyen Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinde Anadolu lisesi ve Doğa Kolejinin lise MBA programı olan t-MBA müfredatı da devam ediyor.

DOĞA’NIN EĞİTİM’DE FARK YARATAN KONSEPTLERİ, TERCİH SEBEPLERİ ARASINDADIR
Doğa Koleji Fen Lisesi, kendine özgü geliştirdiği eğitim metotları ve fark yaratan konseptleri ile Çanakkaleli öğrencilerin akademik başarısını arttıracak. Lüle,  Çanakkale kampüsünde dünyaya entegre bireyler yetiştireceklerini de dile getirdi. Okullarda modern eğitim tekniklerini kullanarak yenilikleri takip eden, ufku geniş, özgüveni sağlam ve yaratıcı düşünen bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını belirten Lüle, “Ülkesine ve değerlerine bağlı, sorgulayan, donanımlı liderler yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

“MUTLU ÇOCUK ÖĞRENİR, ÖĞRENEN ÇOCUK ÜRETİR”
Doğa Koleji’nde öğrenciler, küçük yaşta aldıkları İngilizce eğitimi, lisede Doğa’ya özgü t-MBA modeli, kodlama ve robotik dersleri ile geleceğin liderleri olarak yetişiyor. Akademik alandaki başarıları, Doğa’ya özgü geliştirilen eğitim modelleri, yabancı dil eğitimi, 3S’i (sanat, spor, sosyal faaliyet), alanında başarılı akademik kadrosu, kendi eğitim materyallerini oluşturması gibi birçok özelliği Doğa Koleji’nin tercih edilme sebeplerinin başında geliyor.  Çanakkaleli öğrencilerin Doğa’nın fark yaratan eğitim metotları ile geleceğe doğru bir şekilde hazırlanacağının altını çizen Lüle, Çanakkale’de olmaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

Haber Merkezi