Ece Yıldırım Mağazacılık’ın Çanakkale’de yönetimini üstlendiği Miniso, Esas 17 Burda AVM’de açıldı.
İki kız kardeş Saadet Yörükçüoğlu ve Saime Yıldırım, 17 Burda Alışveriş Merkezi’nde Japon ‘fast fashion’ tasarım markası olan MINISO’nun 32. şubesini faaliyete soktu. Saime Yıldırım, “Artık aramızda olmayan kızım Ece’nin hayalini gerçekleştirdik” dedi.
Kozmetik, kırtasiye, oyuncak ve mutfak gereçleri, tekstil ve aksesuar dahil çok çeşitli ürünlerin yer aldığı MINISO açılışını Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar ve İrfan Mutluay gerçekleştirdi.
Japon ‘fast fashion’ tasarım markası olan MINISO, 32.şube ile17 Burda Alışveriş Merkezi’nde açıldı. İki kız kardeş Saadet Yörükçüoğlu ve Saime Yıldırım tarafından açılan mağazanın açılışı yoğun ilgi gördü. Ece Yıldırım Mağazacılık olarak girişimciliği üstlenen kız kardeşlerden Yıldırım, “Artık aramızda olmayan kızım Ece’nin hayalini gerçekleştirdik” dedi. MINISO açılışını Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar ve İrfan Mutluay gerçekleştirdi. Mağaza sahipleri ile birlikte kurdele kesiminin ardından MINISO mağazası açılarak, ilk müşterilerini ağırladı. Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar ise mağazayı gezerek, çok beğendiğini söyledi. Özellikle bardaklarla ilgilenen Rebiye Ünüvar, renkli desenleri ile cezbedici olduğunu belirtti.
6 BİN ÇEŞİT ÜRÜN VAR
Saime Yıldırım yaptığı açıklamada, “İki kız kardeş el ele verdik ve süreci başlattık. Umarım hayırlısı olur. Kardeş ile birlikte iş yapmak çok güzel bir şey. Kendini güçlü hissediyor insan. Hayalimizdi, inancımızdı. 6 bin çeşide sahip MINISO’yu, kaliteli yaşama ulaşılabilirlik sağlamak için Çanakkale ile buluşturduk. Mutluyuz, inşallah MINISO’yu daha iyi tanıyacağız. Kozmetikten tutun tüm ev gereçlerine, teknoloji, tekstil, aksesuar hepsi var ve hepsi Japonya’dan geliyor” diye konuştu.
Dilek Akşen