Divan Başkanlığını Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı Necmi Akyalçın’ın yaptığı genel kurulda, Çanakkale ADD Başkanı Mehmet Emin Şevik seçildi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Çanakkale Şubesi Genel Kurulu, geçtiğimiz Cumartesi günü, Necmi Akyalçın başkanlığında, Ercan Adsız Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, divan kurulu seçildi. Divan Başkanlığını, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı Necmi Akyalçın gerçekleştirdi. Faaliyet raporu, mali rapor ile disiplin ve denetleme raporlarının okunmasının ardından, yönetim, denetleme, disiplin üyeleri ile genel merkez delegelerinin seçimine başlandı. Çanakkale ADD Başkanı Mehmet Emin Şevik seçildi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı Necmi Akyalçın, “Bugün ADD Çanakkale Şubemizin olağan genel kurulunu başarıyla gerçekleştirdik, yönetim kurulu üyelerimiz ile katılım sağladık. Divan Başkanlığı yaptığım Genel Kurulumuzda Çanakkale ADD Yönetimine seçilen Çanakkale ADD Başkanı Mehmet Emin Şevik ve görev alan dava arkadaşlarımızı tebrik eder başarılar temenni ederiz” dedi.

Ogün İnal