AK Parti İl Başkanı Naim Makas’ın geçtiğimiz gün 1915 Çanakkale Köprüsü girişinde yaptığı açıklamada CHP Çanakkale Milletvekillerinin köprüye davet edilmesine rağmen gelmediklerini belirtmişti, buna karşılık CHP Milletvekili Özgür Ceylan kendisine bir davet gelmediğini belirterek, Erkek’e ise sadece danışmanı aracılığıyla whatsupp hattından KGM tarafından bir davet yapıldığını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Naim Makas geçtiğimi gün yaptığı açıklamada, “Mimarisiyle, simgeleriyle, 20bin vatandaşımızın emeğiyle, 1915Çanakkale Köprüsü
tam anlamıyla bir Türk köprüsüdür. Ne üzücüdür ki, şehrimiz milletvekillerinden CHP'li Muharrem Erkek ve Özgür Ceylan onca davete rağmen hiçbir süreçte bulunmadı. Kendilerini seçmenimizin ve kamuoyunun takdirine bırakıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.
Bunun üstüne cevap veren CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, “Sultan: Muhalefet konuşuyor. Muhalefeti davet ettik, gelin dedik. Bay Kemal gelmedi. Yanındakiler gelmedi" demiş. Alışmış yaverlerinin karşısında hizalanmasına. Bir atasözümüzü hatırlatmak isterim, Çağrılan yere erinme, çağrılmayan yere görünme.  1915 Çanakkale Köprüsü açılış daveti Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Erkek’in danışmanına KGM'nin unvanını bilmediğimiz bir memuru tarafından WhatsApp üzerinden gönderilmiş tarafıma ise davet dahi yapılmamıştır. Katılmamamızdan neden bu kadar rahatsız bu da ayrı bir soru tabii” dedi.
Mine Tarım