Biga’da sivil toplum kuruluşlarını ve esnafı ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ve CHP İl Yönetimi, ilçede sanayi odasını ve esnaf odalarını ziyaret etti.

Ziyaretlerle ilgili bilgi veren CHP Biga İlçe Başkanlığı, “Örgütümüzle bir araya geldik, Biga İlçe Danışma Kurulu Toplantımızı yaptık. İktidara giden yolda, Türkiye’nin birleştirici gücü CHP olarak ülkemizin içinde bulunduğu durumu ve Biga Örgütümüzü irdeleyecek iktidara giden yolun birlik beraberlik ve dayanışmadan, örgütlü çalışmaktan geçtiğini vurguladık” denildi.
CHP Heyeti ziyaretler kapsamında Biga Ticaret ve Sanayi Odası'nı, Biga Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Ziraat Odası’nda üreticilerin sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu. Ardından heyet Biga Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odasını, Kahveciler Esnaf Odası ve Lokantacılar ve Köfteciler Odası'nı, Biga Adaspor Lokalini ve Biga'nın önemli üreticilerinden EMAS Mobilya'yı ziyaret etti.

Şenay Azman