AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Bölge Koordinatörü Ekrem Görçeker STK’lara yaptığı ziyaretler kapsamında nabız yokladı. Çanakkale Ticaret Borsası’nı, Çanakkale Muhtarlar Derneği’ni ve Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası’nı ziyaret eden Görçeker, Yıldıray Ölçek’ in istifasının ardından AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilecek isimle ilgili görüş de aldı.

28 Aralık 2021 tarihinde AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek’in istifası ile boşalan koltuğa kimin geleceği merak edilirken, kulisler de hareketlenme ve ziyaret trafiği de canlandı. Çanakkale’de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek nabız yoklayan ve alternatif isimle ilgili görüş alan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Bölge Koordinatörü Ekrem Görçeker bu kapsamda Çanakkale Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Arslan ile görüşen Görçeker, “Çanakkale AK Parti Merkez İlçe Başkanı sizce kim olmalı, adayınız kim?” diye sordu. Görüşmede Şahin Arslan herhangi bir isim vermedi, “Gereğini yaparlar” dedi.
Ekrem Görçeker Çanakkale Ticaret Borsası’na da bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Melih Gündoğdu ve Genel Sekreter Sevcan Elver hazır bulundu. Çanakkale ekonomisi ve iş dünyasına dair konularda istişarelerde bulunulan ziyaret kapsamında Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Ticaret Borsası çalışmaları ile ilgili Görçeker’e bilgiler verdi. Başkan Deniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretinden dolayı AK Parti Bölge Koordinatörü Ekrem Görçeker’e teşekkür etti.

Ekrem Görçeker, Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası’na da ziyarette bulundu. AK Parti Çanakkale İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Halil Sarıbaş'ın da eşlik ettiği ziyarette odanın çalışmaları ve Pandemi dönemindeki çalışma koşulları ile turizm konuşuldu.
Mine Tarım