Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, Garnizon komutan vekili deniz binbaşı Cüneyt Çetintav ,Lapseki belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Cumhuriyet Savcıları Aytaç Kızmaz ve Mehmet Kabasakal, 1993 yılında Bingöl'de şehit düşen İsmail Yılmaz'ın ilk önce köy mezarlığındaki mezarını ziyaret ederek buket bırakıp dua ettiler ardından  şehidin annesi Sevim Yılmaz'ı evinde ziyaret ettiler.
İlçenin en uzak köylerinden biri olan Nusretiye köyündeki şehit annesini evinden ziyaret eden kaymakam Tahir Şahin ve beraberindeki heyette yer alan Garnizon komutan vekili deniz binbaşı Cüneyt Çetintav, şehitin annesi Sevim Yılmaz'a Türk bayrağına sarılı kuranı kerim verdi.  
Bir süre  sohbet eden Kaymakam Şahin, şehit yakınlarının kendilerine emanet olduğunu söyledi.

"Şehitlerimizin anne ve babalarının başımızın üzerinde yeri var" diyen Kaymakam Tahir Şahin, " 15 Temmuz haftası etkinlikleri kapsamında ilçe, belde ve köylerimizdeki şehit aileleri ve gazilerimizi ziyaret ediyoruz. Bizler sadece bu gün değil her zaman şehit ailesi, gazilerimiz ve yakınlarını her zaman ziyaret ediyor, hatırlarını soruyoruz. Bugünde bir şehit annesini evinde ziyaret ederek hayır duasını aldık." dedi.


Kaynak: Haber Merkezi