Meclis çalışmalarına ara verilirken, seçim bölgeleri ise hareketlenmeye başladı. Teşkilatlar seçmenle buluşarak yeni ekonomi modelini anlatmaya başladı. Ekonomi  odaklı ziyaretlerde AK Partililer vatandaşa asgari ücret zammı, vergi muafiyeti ve yeni ekonomi modelini anlatacak.  
Milletvekilleri,  iş dünyası temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve işçilerle bir araya gelecek. Yeni dönemin yol haritası doğrudan, yüz yüze toplumun bütün kesimlerine aktarılacak, sokağın nabzı tutulacak. Vatandaşın talepleri dinlenecek.

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı da çalışmalara başladı. "Teşkilatlarımızla, doğruları anlatıyoruz" sloganıyla yola çıkan AK Parti İl Başkanı Naim Makas, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen uysal, il yöneticileri, ilçelerdeki 3. kademe teşkilatları esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yapılan açıklamada, “Teşkilatlarımızla doğruları anlatmaya devam ediyoruz. İl yöneticilerimiz, AK Gençliğimiz ve AK Kadınlarımız ile Çanakkale’yi adım adım gezdik. Esnafımızı ziyaret ettik, mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek, yeni ekonomi modelini anlattık” denildi.
 
Mine Tarım