İstanbul Büyükşehir Belediyesinin davetiyle CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural'ın yanı sıra CHP'li İlçe ve Belde Belediye Başkanlarının eşliğinde gerçekleşen buluşmada Başkan Ülgür Gökhan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB yetkilileri ile bir araya geldi.
İBB ve iştiraklerinin bilgi, beceri ve deneyimlerinin paylaşıldığı buluşmada, birlikte üretilebilecek projelerin yanı sıra güç birliği yapmak ve çeşitli konularda ortaklaşmak üzere istişareler gerçekleştirildi. Başkan Gökhan, “İstanbul Büyükşehir Belediyesinin davetiyle İl Başkanımız öncülüğünde Çanakkale'nin CHP'li Belediye Başkanları olarak İstanbul'dayız. İBB ve iştiraklerinin bilgi, beceri ve deneyimlerini paylaşarak birlikte projeler üretmek, güç birliği yapmak üzere bir aradayız” dedi.
Çalıştaya katılan CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile işbirliği çalıştayı sonrası bir araya geldik, misafirperverlikleri ve sosyal demokrat belediyecilik dayanışması için çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Kültür ve spor, tarım park ve bahçeler, çevre ve enerji, teknoloji, şehircilik ve altyapı konularında fikir alışverişinde bulunduk. Sonraki etabı ortaklaşmak ve ortak proje gerçekleştirmek etabı olacak. İBB‘nin tüm daire başkanlarımıza, genel müdürlerimize ve dayanışmanın mimarı, PM Üyemiz Gökhan Günaydın’a, danışmanlarımıza emeği geçen tüm İBB personeline ve katılımları için Çanakkale ilçe ve belde belediye başkanlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Şenay Azman