Kepez Belediyesi tarafından kurulan ve bugün sona erecek olan panayır, çevre illerden de gelen esnafların ve ziyaretçilerin katılımı yoğun katılımla sürdürüldü. 
Kepez Belediyesi Ek Hizmet Binası(Düğün Salonu ) önüne kurulan panayırda birçok alanda ürün bulunuyor.  Panayıra,  eğlence amaçlı çeşitli oyun stantları ve oyuncaklar da kuruldu. Çeşitli oyunlarla eğlenmek ve çevre illerden gelen esnafların sunduğu çeşitlilikten faydalanmak isteyen vatandaşlar, panayıra yoğun katılım gösterdi.
 Panayıra katılan esnaflar bu panayırdan beklentilerinin yüksek olduğunu, ilginin güzel olduğunu söyledi. Kepez belediyesinin “ Alışverişe ve Eğlenceye Doyacaksınız” sloganıyla ilan ettiği bugün sona erecek. 
 Öte yandan, Kepez Belediyesi 25. Kayısı Festivali ve Sünnet Şöleni kapsamında sünnet çocuklarımızın kına gecesi Belediye Başkanı Birol Arslan, Meclis Üyeleri ve halkın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi

Başkan Arslan, “Kayısı Festivalimizin açılışında, Sünnet Şölenimizin Kına Gecesi’ni çoşkulu ve eğlenceli bir şekilde gerçekleştirdik. Panayırımızla birlikte çok güzel bir gece oldu. Halkımıza katılımı ve destekleri için yürekten teşekkür ediyorum” dedi. 
 Dilek Akşen