Zinde Ayran ve yoğurtlarının ortaklarından Süha Sümer ve eşi eski Belediye Başkanı İsmail Özay'ın eşinin kızkardeşi olan Nilgün Akman Sümer, evlerinde bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatlarını kaybetti.
 
Cevatpaşa Mahallesi’nde önceki gece saatlerinde aslen Bigalı olan Süha Sümer ve eşi Nilgün Akman Sümer’in oturduğu daireye giren bir kişi henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle her ikisini de sayısız bıçak darbesiyle öldürdü.
 
CHP eski Milletvekili İsmail Özay’ın bacanağı ve apartman komşusu olduğu öğrenilen Süha ve Nilgün Sümer çiftinin sapıkça bir saldırı ile vahşice katledilmesi kentte büyük şok etkisi yarattı.
Evlerinin alt katlarındaki iş yerlerinin sahibi Süha Akman ve kiracı arasında çıkan tartışma kanlı bitti. İddialara göre, işyerinde çalışan bir kişi aileye evlerinde saldırdı. CHP Eski Milletvekili Ahmet Küçük, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Bigalı hemşerilerimiz, Süha Sümer ve Eşi Nilgün Akman Sümer bıçaklı saldırı sonucu Çanakkale deki evlerinde sapık bir saldırganın saldırısı sonucu öldürüldüklerini büyük üzüntüyle öğrendim. Başta kardeşleri Şeref Sümer,ve Nilay ve Bacanağı İsmail Özay olmak üzere tüm sevenlerine ve dostlarına sabır dilerim. Allah rahmet eylesin" dedi.
 
Ogün İnal