Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ziyaretler devam Geçtiğimiz gün de CHP il başkanlığı heyeti Eceabat İlçe Başkanlığı’nı ve ardından zeytin üreticileri ile zeytinyağı işletme sahiplerini ziyaret etti.

Seçim takviminin yaklaşması ve erken seçim iddialarının artması üzerine siyasi partiler ziyaretlerine hız kazandırdı. Esnaf ziyaretlerini son zamanlarda arttıran CHP Çanakkale il başkanlığı Eceabat ilçe ziyaretinin yanında son dönemde halk buluşmalarını tekrar arttırdı.
Sosyal medya üzerinden ziyarete ilişkin paylaşım yapan CHP il Başkanlığı, ‘’İl başkanlığı olarak çalışmalarımız kapsamında Eceabat İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettikten sonra köy ziyaretlerimize ilçe başkanımız ve il genel meclis üyelerimizle birlikte devam ettik. Girilmedik köy sıkılmadık el kalmayıncaya kadar çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Ülkemizin CHP iktidarına olan ihtiyacı her geçen gün artarak devam etmektedir. AKP iktidarından zeytin üreticileri ve zeytinyağı işletme sahipleri herkes dertli ve umutsuz. Çünkü köylümüz kendi üreticisini düşünmeyen bir anlayıştan artık kurtulmak istiyor. Türkiye’nin acil olarak barışa, üretime, hakça bölüşüme, hakkını almaya ve sevgiye ihtiyacı var. Bu da ancak CHP ile birlikte tüm demokrasi güçlerinin ortaklaşa kuracakları halk iktidarı ile mümkün olacaktır’’ dedi.

İbrahim Akın Kazancı