Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği yönetimi geçtiğimiz gün Çanakkale İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’nden emekli İbrahim Yerli’yi ziyaret etti.

Ziyarete Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Ahmet Özel, Dernek Saymanı Haluk İkbal, Gazeteci Hasan Sami Er ve emekli eğitim yöneticisi Erol Zeren katıldı.
Yerli’nin ofisinde gerçekleşen ziyarette, Başkan Ahmet Özel, il müdürlüğü döneminde derneğe yaptığı katkılardan dolayı Yerli’ye teşekkür etti.  Özel Yerli’nin yeni işyerinde, derneklerin işleyişi ile ilgili tecrübesini, ihtiyacı olan STK ‘lara danışmanlık ölçeğinde katkı vermeye devam etmesinin çok çok önemli olduğunu dile getirdi.

Başkan Ahmet Özel; “Çanakkale çok büyüdü, tek katlı ev ve apartman yaşamı site yaşamına dönüştü. Sitelerin kalabalık olması nedeniyle sorunlar artmakta olduğundan, sitelerin işleyişine, genel kurullarına ve yönetimlerine de sizlerin danışmanlığınızda profesyonel anlamda destek vermenizi çok önemli buluyorum. Derneklerin sorunlarını en yakından sizler biliyorsunuz, çözüm önerisi de sizden olması kadar doğal olan ne olabilir? Bunların yanında gayrimenkul danışmanlığız da var, faaliyet alanınızı üç noktada belirlemiş ve sürdürüyorsunuz, kolaylıklar diliyorum” dedi.

Ziyaretçiler, Yerli’nin Çanakkale Kent Konseyine yönetim kuruluna seçilmesinden dolayı da kutladılar, verimli ve başarılı çalışma dönemi dilediler. İbrahim Yerli, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Yeni işyerinde gayrimenkul danışmanlığı, site ve apartmanların profesyonel iş ve işlemleri ile birlikte sivil toplum kuruluşlarının iş ve işlemleri için danışmanlık işlemlerini yaptıklarını ifade etti.

İbrahim Yerli; “Kamuda uzun yıllar çalıştım, eski adı Dernekler İl Müdürlüğünde ki çalışmalarımda kendi kurumuma müdürlük hizmetimde nasip oldu. Bu tecrübemi yıllarca kurumumda sürdürdüm ve müdürlük yaptığım dönemde emeklilik sürem çoktan dolmuştu ve zamanı geldiğini düşünerek emekli oldum. Emekli olduktan sonra arkadaşlarımız bilgilerimizi toplumla buluşturmaya farklı platformda sürdürmem gerektiğini ikna ettiler ve burada başladım. Burada Rigel Tesis Yönetim Hizmetleri A.Ş ve Rigel Gayrimenkul olarak çalışmalarımızı profesyonel olarak üç başlık altında site ve apartmanların profesyonel yöneticiliği, gayrimenkul danışmanlığı, sivil toplum kuruluşlarına danışmanlık olarak sürdürüyoruz” dedi.

İbrahim Yerli aynı zamanda Çanakkale Kent Konseyi yönetim kuruluna seçilmesi nedeniyle yapacakları faaliyetler hakkında bilgiler verdi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Ogün İnal