Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından düzenlenen CHP Belediye Başkanları Toplantısı Biga İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleşti.

CHP İl Başkanlığı’nın parti içi buluşmaları ve saha çalışmaları sürüyor. Önceki gün CHP İl Başkanlığı’nın düzenlediği toplantı Biga’da yapıldı. Biga İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğini yaptığı belediye başkanları toplantısına CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ile Çanakkale’de ve ilçelerde görev yapan CHP’liler katıldı.
 
Toplantıyla ilgili bilgi veren CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, “Güncel siyasetin yanı sıra, tarım çalıştayı ve yerel yönetimlerimizin sorunları hakkında değerlendirmelerde bulunduk.
Halkımız ve esnafımızla kucaklaştık, sorunlarını dinledik. Halkımızın ve esnafımızın sorunları her gün çoğalıyor, sıkıntı büyük” dedi. CHP’li başkanlar esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinlerken Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise, “Bigalı esnaf kardeşlerimize hayırlı işler dileyerek başlayan gezimizde güler yüzünü eksik etmeyen tüm Bigalılara konukseverlikleri için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
 
Mine Tarım