Geyikli Belediyesi’nin dev projelerinden biri olan 6 bin metrekarelik kapalı pazar alanını bir sene sonra hizmete girecek.

Geyikli Kapalı Pazaryeri Projesi’nin ihale aşamasının sonuçlandığını ifade eden Başkan Mevlüt Oruçoğlu, 13 milyon 310 bin liraya ihalenin verildiğini ifade etti. 352 pazar tezgahının, 11 yöresel ürün satış noktasının, 18 ürün satış mağazasının bulunacağı AVM konseptindeki kapalı pazar alanının bir yıl sonunda açılacağını ifade eden Oruçoğlu, Geyikli için hizmete devam edeceklerini söyledi.

Büyük projelere imza atmayı hedeflediklerini daha önce İşte Çanakkale Gazetesi’ne verdiği röportajda dile  getiren Oruçoğlu, “Geyikli’ye çok güzel bir pazar yeri AVM projemiz var, Mart ayında kısmet olsa start alacak 10-12 milyon TL'lik bir proje ve 2021 yılında Geyikli Belediyesi olarak 40 milyon lira bütçe yaptık” demişti.

Öte yandan Geyikli Belediyesi’nin diğer ses getirecek projeleri arasında Zeytin Kent 2. Etap konukları yer alıyor. Projenin 28 adet konutu satışa çıktı ve hepsi hemen satıldı. Zeytin kent projesinin  1. Etap 50 konutunun inşaatı devam ediyor. Beldenin termal su ile ilgili kuyu çalışmaları başlatılırken, Millet Bahçesi ve çarşıda iş merkezi projesi de hayata geçirilecek.


Ogün İnal