Çanakkale Barosu’nun 35. Olağan Genel Kurulu sonrası mazbatasını alan Başkan Av. Soner Aydın, yönetim, disiplin ve denetleme kurulu üyeleri yapılan devir teslim töreniyle görevlerine başladı.

Gerçekleştirilen devir teslim töreninde, Baro’da 9 yıl boyunca başkanlık yapmış Av. Bülent Şarlan, önceki dönemde görev alan yönetim ve diğer kurulları ile yeni dönem Başkanı Av. Soner Aydın, yönetim ve diğer kurullara seçilen meslektaşları ile bir araya geldi.

Geçmiş dönemler Baro Başkanlığını yapmış Av. İlhan Çakar ve Av. Murat Efe’nin de katıldığı törende önceki dönem Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan tarafından yeni dönem Başkanı Av. Soner Aydın’a baronun sembolik anahtarı teslim edildi. Başkan Av. Bülent Şarlan ayrıca birlikte görev yaptığı yönetim kurulu üyelerine ve baro personeline plaket takdim etti.

Baro Başkanı Av. Soner Aydın’da uzun yıllardır Çanakkale Barosu’na sunduğu değerli katkılardan dolayı önceki dönem Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan’a plaket ve günün anısına kentimizi simgeleyen bir tablo takdim etti.
 
Ogün İnal