Kepez’de yeni devlet hastanesi yolunda yeni örülen taşlar sökülünce AK Parti Kepez Belde Başkanlığı olayın israf olduğu iddiasında bulunmuştu. Konuyla ilgili bilgi veren Başkan Arslan, olayın yüklenici firma kaynaklı olduğunu açıkladı.

Kepez AK Parti Belde Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Hamidiye mahallesi Rauf Denktaş Caddesi üzerindeki orta refüjlerde yakın zaman içinde Kepez Belediyesi tarafından bir çalışma yapılarak refüj yükseltilmişti dün ise gördük ki daha yeni yapılan refüjler yıkılmaya başlanmış. Madem yıkacaktınız neden yaptınız? Halkın vergilerini neden düzgün bir planlama yapmadan çarçur ediyorsunuz?” demişti.

“KEPEZ’DE BÖYLE ŞEYLERE MÜSAADE ETMEM”
Söz konusu olayda yüklenici firmanın yanlış taş döşemesi yaptığı, olayın öğrenilmesinin ardından firma uyarılarak doğru döşeme yapılacağı öğrenildi. Yapılacak değişim işleminden ise firmaya herhangi bir ödeme yapılmayacağı belirtildi. Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan iddialar ile alakalı açıklama yaptı. Başkan Arslan, “Kepez halkının parasını kullanırken, yanlış yapma lüksümüz yok. Hepimiz bu bilinçle hareket etmeliyiz.” dedi. Sosyal medyada bir çok Kepezli bu ifadeleri paylaştı.

Ogün İnal