Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şarlan mesajında, "Milli Kurtuluş Savaşımızı zaferle taçlandıran ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran, Başkanlığını Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK‘ün yaptığı TBMM’nin açılışının 101. Yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

Ulu önder Atatürk‘ün Türkiye Büyük Millet Meclisi‘nin açıldığı bu günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. 23 Nisan, dünyadaki tek çocuk bayramı olma özelliği de taşıyarak dünya çocukları arasında dostluk, kardeşlik ve sevgi bağlarının pekiştirilmesine katkıda bulunması açısından büyük öneme sahiptir.

Bu duygularla geçmişten bugüne gazi meclisimizin çatısı altında görev yapmış vekillerimizi şükranla ve saygıyla anıyoruz. Yarınların bugünden daha güçlü, daha müreffeh Türkiye'sinin teminatı ve sahibi olan bütün çocuklarımızın bu eşsiz bayramını, TBMM'nin 101. yılını nice yüz yıllara, daima birlik ve beraberlikle ulaşmak dileğiyle kutluyor, Atatürk ve yol arkadaşlarını şükranla anıyoruz" ifadelerine yer verdi.
                                                                                                         


Kaynak: Haber Merkezi