Kıyı Emniyeti Çanakkale Müdürlüğü personeline avantajlı olarak sağlık hizmeti sunulması maksadıyla Medical Park Çanakkale Hastanesi ile Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü arasında sağlık hizmetleri sözleşmesi imzalandı.

Sözleşme, Medical Park Çanakkale Hastanesi’nde düzenlenen törenle Genel Müdür Erkan Erdem ve Kıyı Emniyeti Çanakkale Müdürü Ogün Çevik tarafından imzalandı. Gerçekleştirilen imza töreni sonrasında açıklamada bulunan Medical Park Çanakkale Hastanesi Genel Müdürü Erkan Erdem, “Tarihi olarak çok büyük öneme sahip olan Çanakkale kıyılarında gece gündüz görev yapan Kıyı Emniyeti Çanakkale Müdürlüğü personeline avantajlı olacakları şekilde hizmet verecek olmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

‘’Kıymetli personelimizin sağlığı için çok önemli’’
Medical Park Çanakkale Hastanesi tarafından personeli ve birinci derece yakınlarına sağlık hizmetleri sözleşmesi kapsamında belirlenen özel imkânlarla hizmet sunulacak olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Kıyı Emniyeti Çanakkale Müdürü Ogün Çevik ise “Türkiye’nin en yaygın sağlık kuruluşunun bir parçası olan Medical Park Çanakkale Hastanesi ile imzalanan sağlık hizmetleri sözleşmesi, her şartta görev yapan kıymetli personelimizin sağlığı açısından büyük önem arz etmektedir” şeklinde konuştu.

Yapılan açıklamalar sonrasında, Erkan Erdem’in covid-19 ile mücadeleye yönelik alınan tedbirler ile ilgili bilgi vermesi ve sunulan iyi niyet dilekleri ile imza töreni sonlandırıldı.