Kısmı Kapanma Genelgesi kapsamında Çanakkale’nin koronavirüsle mücadelede vakaların azaltılması için alınacak tedbirler, aşılama faaliyetleri ve dinamik denetim süreçlerinin değerlendirildiği toplantı Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi.
 
İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı ve İl Sağlık Müdürlüğü idarecileri katıldı. Çanakkale genelindeki Koronavirüs tedbirlerin değerlendirildiği toplantıda; ildeki vaka sayılarının son durumu, alınan tedbirler, yapılan denetimler ve pandemi ile mücadele sürecinde uygulanan tedbirler değerlendirildi.
 
Kentte artış gösteren vaka sayılarından dolayı halkın, temizlik, maske ve mesafe kurallarına eksiksiz bir şekilde uymasının gerektiğini belirten Vali İlhami Aktaş, “Vatandaşlarımız, Koronavirüs tedbirlerine uyarak özellikle kapalı yerlerde ve yoğunluğun arttığı alanlarda fiziki mesafe kuralı noktasında daha dikkatli olmaya özen göstermeliler“ diye konuştu. Toplantı görüş, öneri, ihtiyaç ve taleplerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.
 


Kaynak: Haber Merkezi