Çanakkale Deniz Zaferinin 106.yılı sebebiyle Çanakkale'ye gelen İyi parti genel başkanı Meral Akşener'in ardından İyi partili milletvekilleri adeta Çanakkale'ye çıkarma yaptı.
 
İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı ve Sakarya milletvekili Ümit Dikbayır, Milletvekilli Ümit Beyaz,  Hüseyin Örs, Hakan Sıdalı, Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ve Çanakkale İl Yöneticileri ve İlçe başkanları ile beraber Gelibolu, Lapseki  Çan ve Bayramiç' ilçelerini ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret ettiler.
 
Sakarya milletvekili Ümit Dikbayır, Milletvekilli Ümit Beyaz, Hüseyin Örs, Hakan Sıdalı, Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ve Çanakkale İl Yöneticileri ve İlçe başkanları ile birlikte Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret ettiler. ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, İyi Parti Genel Başkan Yrd. Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır, İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Mersin Milletvekili Hakan Sıdalı, Genel Merkez İdare Kurul Üyesi ve İttifak Komisyon Başkanı Rıdvan Uz, Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İyi Parti Çanakkale Belediye Meclis Üyesi ve ÇTSO Meclis Üyesi Burak Kunt, Gelibolu İyi Parti İlçe Başkanı Hakan Alış ve İyi Parti Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Didem Güner ile Genel Sekreter Sema Sandal da katıldı.
İyi parti heyeti Çanakkale Merkez ve Çan, Lapseki, Bayramiç ilçelerinde de esnaf ve vatandaşların dertlerini dinleyerek ziyaretlerde de bulundu. Geyikli belde başkanlığı açılışı ve esnaf ziyaretinde de bulunan iyi parti heyetine esnafın sorunları ve vatandaşların ekonomik sorunları temel dillendirilen konular arasında yer aldı.

İbrahim Akın Kazancı

 


Kaynak: Haber Merkezi