Çanakkale Şubesi’nin faaliyetlerini de bünyesinde bulunduran Basın İlan Kurumu (BİK) Balıkesir Şube Müdürü Gökhan Eren ve görevli memur Hikmet Sait Güngör, kentte gerçekleştirdikleri basın kuruluşu ziyaretleri kapsamında Boğaz Medya’ya konuk oldu.
 
Resmi ilanlar ile kamu kurum kuruluşlarına ait reklamların, gazete ve dergilerde yayınlanmasına aracılık etmenin yanı sıra basın kurumları için eğitim faaliyetleri başta olmak üzere birçok çalışma yürüten ve 81 ilde faaliyet gösteren Basın İlan Kurumu, Çanakkale ve Balıkesir illerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Çanakkale Şubesi’nin faaliyetlerini de bünyesinde bulunduran Basın İlan Kurumu Balıkesir Şube Müdürü Gökhan Eren, memur Hikmet Sait Güngör ile birlikte Çanakkale’de faaliyet gösteren kamu kurum yöneticileri ile basın kuruluşlarına yönelik ziyaretlerde bulundu.
?
Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ile görüşen Eren ve Güngör, pandemi dolayısı ile sektörde yaşanan sorunlara yönelik Basın İlan Kurumunun yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Boğaz Medya bünyesinde faaliyet gösteren gazetelerin personeliyle de bir araya gelen ikili, pandemi sürecinde olduğumuz dönemde işleri daha da zorlaşan basın emekçilerine çalışmalarında başarılar diledi.