Çanakkale iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinden, Gökçe Meşrubat’ın sahibi Tamer Balçık son yolculuğuna uğurlandı.

1984-1990 yılları arasında SHP Çanakkale merkez ilçe ve il başkanlıkları görevlerinde bulunan, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Meclis Başkanlığı da yapan, Gökçe Meşrubat Yönetim Kurulu Eski Başkanı Tamer Balçık yaşama veda etti. İlkeli, dürüst, vizyon sahibi ve çalışkan kimliği ile tanınan işadamı Tamer Balçık için CHP İl binası önünde tören düzenlendi.

Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı, CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek,  CHP Milletvekili Özgür Ceylan,CHP  İl Başkanı Metin Ümit Ural, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Parti önünde düzenlenen helallik alması öncesinde bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, “Bugün yine sözün bittiği yerdeyiz ve maalesef büyüğümüz Tamer Balçık’ı kaybettik.  Biz de bunun üzüntüsü içerisindeyiz. Tamer Balçık, yaptıkları ile Çanakkale’de iz bırakan bir isim. Sayın Tamer Balçık, öncelikli olarak sosyal demokratta önemli görevler yaptı.  İş İnsanı olarak da toplumsal faaliyetler açısından da Çanakkale’de çok sevilen ve sayılan bir abimizdir. Kendisine Allahtan rahme diliyoruz”  dedi.
CHP İl binasında alınan helalliğin ardından İkindi namazına müteakip Necippaşa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından merhum Ali Tamer Balçık’ın naaşı Yeni mezarlıkta defnedildi. Biz de İşte Çanakkale Gazetesi olarak merhum Ali Tamer Balçık’a Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 

Ogün İnal