Enerji sektörünün öncü şirketlerinden Limak Enerji, kurum aidiyetini geliştirmek ve çalışanların kültürel faaliyetlerde yer alarak motivasyonunun artırılmasına destek olmak amacıyla çeşitli sosyal sorumluluk projeleri geliştiriyor. Şirketin, 2014 yılında hayata geçirdiği tiyatro projesiyle sahneye çıkan Limak Enerji çalışanları, 3. Meslek Tiyatroları Festivali’nde“Çık İşin İçinden”oyunuylafestivalin ikincigünündetiyatro seyircisiylebuluştu.  Akpınar Kültür Merkezi’nde ücretsiz gösterilen oyun, seyirciden tam not aldı. 
FESTİVAL SONUNDA ÖDÜLLER DAĞITILACAK
Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından tiyatronun yaygınlaştırılması ve vatandaşların sanatla bütünleştirilmesi amaçlanarak geleneksel hale getirilen 3. Meslek Tiyatroları Festivali. Osmangazi Belediyesitarafından 24 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.Festivalde meslek örgütleri, odalar, firmalar ve iş yerleri çatısı altında faaliyet gösteren tiyatro toplulukları da sahne alacak. Festival sonunda, ‘En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Yönetmen ve Jüri Özel Ödülü’ dallarında ödüller verilecek. 
Tiyatro severlerin büyük beğenisini toplayan gösterimin sonunda Osmangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kenan Kır, ‘Çık İşin İçinden’ oyununun yönetmeni Onur Coşkun ve Limak Enerji Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce’ye çiçek hediye ederken, oyunu sergileyen oyuncuları tek tek tebrik ederek katılım sertifikalarını sundu. 
“ÇIK İŞİN İÇİNDEN”
Canan ve Ozan'ın kusursuz evliliklerindeki tek eksikleri çocuktur. Çocuk sahibi olabilmeleri evlat edinme ajansından gelecek müdüre bağlıdır ve tam da o gün Ozan'ın iki erkek kardeşi her şeyin karışmasına neden olur. Ev içinde karmaşık bir serüven başlar.

 


Kaynak: Haber Merkezi