Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yetkilileri, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve üyelerine yeni dönem Kısa Çalışma Ödeneği başvuruları hakkında online bilgilendirmede bulundu. 
 
Toplantı için Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğünden İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, Şube Müdürü Ayça Çakmak, İŞKUR İl Müdürlüğü İşsizlik Sigortaları Servis Şefi Ebru Kaya ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı T. Selçuk Semizoğlu, Genel Sekreter Sema Sandal ve Oda Üyelerinin dijital katılımıyla ÇTSO binasında bir araya geldi. 
 
Bilgilendirme toplantısı için katkı sağlayan oda yetkililerine teşekkür eden Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz: “Bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanımızın kararıyla Kısa Çalışma Ödeneğinde uzatmaların yanında tekrar yeni başvuruları almaya başladık. Yeni dönem başvurularımız E- Devlet üzerinden alınacak. Başvuru sürecinde bilgilendirme toplantılarımıza ticaret ve sanayi odamızın üyeleri ile devam ettik. Önemli paydaşlarımızdan şehrimizin işverenlerine ve oda üyelerimize bilgilendirmede bulunduk. Bu süreçte karşılaşılabilecek her sorun karşısında kurumumuz tüm birimleriyle hem işverenlerimizin hem de oda üyelerimizin yanında olacak” açıklamasında bulundu. 


Kaynak: Haber Merkezi