ÇATOD ve UEDAŞ arasında yapılan özel indirim ile üyelere özel indirim antlaşması gerçekleştirildi. Yapılan anlaşma sonucu ÇATOD üyesi otellerin en yüksek giderlerinden biri olan enerji kullanımında yapılan protokol ile indirime gidildiğini belirten ÇATOD Yönetim Kurulu Başkanı Armağan Aydeğer, “En yüksek giderlerimizden biri elektrik. İşletmelerimizde maliyelerin düşmesi ve bulunduğumuz koşullarda maliyetlerin aşağı çekilmesi için çalışma yaptık” dedi.
 
Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilen antlaşma toplantısı ile ÇATOD üyelerine özel indirim yapıldığını belirten ÇATOD Yönetim Kurulu Başkanı Armağan Aydeğer, “Üyelerimize özel indirimli elektrik antlaşması toplantısı yaptık. UEDAŞ ile yapılan yazılı antlaşma çerçevesinde, ÇATOD üyelerimize özel olarak 2021 yılı boyunca sabit özel indirim veya dinamik PTF fiyatına bağlı özel indirimli fiyat uygulaması yürürlüğe girdi. Konu ile ilgili tüm ÇATOD üyelerimiz bilgilendirilerek gerekli iletişim sağlandı. ÇATOD Online Xoom platformunda gerçekleştirilen toplantıya ÇATOD üyelerimiz ve UEDAŞ Çanakkale Bölge Müdürü Gökhan Vanlıoğlu ve Enerji Satış Uzamı İlker Eryılmaz katıldı. Enerji maliyetleri işletmelerimizin en önemli gider kaynaklarından biridir. UEDAŞ yetkililerine ÇATOD üyelerimiz için göstermiş oldukları ilgi ve destek için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. UEDAŞ ile ÇATOD arasında yapılan anlaşma sonucu ÇATOD üyesi otellerin en yüksek giderlerinden biri olan enerji kullanımında yapılan protokol ile indirime gidildiğini belirten ÇATOD Yönetim Kurulu Başkanı Armağan Aydeğer, “Bu özel bir anlaşma. Kullanım kotası çerçevesinde bu tür yapılan anlaşmaların örnekleri de var. Biz de bu doğrultuda işletmelerimizde maliyelerin düşmesi ve bulunduğumuz koşullarda maliyetlerin aşağı çekilmesi için çalışma yaptık” dedi.
 
“ÇATOD AKADEMİ’Yİ KURDUK”
 
ÇATOD üyeleri için faaliyetler yapmaya devam ettiklerini de sözlerine ekleyen ÇATOD Yönetim Kurulu Başkanı Armağan Aydeğer, “Bu çerçevede Çanakkale’de tüm paydaşlarımızın sektörel anlamda bilgilendirmek adına çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Enerji Kimlik Belgesi ile ilgili eğitim düzenledik. ÇATOD Zoom üzerinden gerçekleştirilen eğitimler daha sonra Youtube kanalımızda yayınlanıyor” diye konuştu.
 
“ÜYELERİMİZE YÖNELİK EĞİTİMLERİMİZ SÜRECEK”
 
ÇATOD Akademi olarak çeşitli içerikte üyelere yönelik eğitimler düzenlemeye devam edeceklerini de kaydeden Aydeğer, “Üyelerimizin kişisel gelişimi, stres yönetimi, misafir kabul gibi konularda bir dizi seri eğitim alabilmesi için on-line çalışmalar yürüteceğiz. Pandemi sürecinde turizm paydaşlarımıza sektörel eğitim, pazar araştırmaları konularında ilgilendirmelerde bulunacağız. Amacımız Çanakkale’de turizm paydaşlarımızın, turizm alanındaki bilgi birikimin arttırmak, donanımlarını arttırmak” dedi.   
 
 
Özel HABER: Mine Tarım