Pandemi sürecinde pek çok işletme bazı şubelerini kapatma kararı alırken Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi’de (PTT) Çanakkale’deki 10 şubesinden 2’sini kapatma kararı aldı.

PTT Çanakkale’deki 10 şubesinden 2’sini kapatma kararı aldı. Kapanan şubelerden biri Barbaros Mahallesi Şehit Gürol Caddesinde bulunan Dumlupınar PTT şubesi olurken bir diğeri ise Barbaros Mahallesi Levent Sokak’taki Aziziye PTT Şubesi oldu.
PTT Çanakkale’de şu anda 8 şubesiyle hem işletmelere hem de vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Türkiye’nin posta örgütü olan 2013 yılı Mayıs ayında TBMM'de kabul edilen tasarı ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi haline gelen PTT, Mektup, Telgraf, Tebligat,  Birleşik posta,  Kayıtlı elektronik posta, pul ve Filateli hizmetlerini veriyor.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL İNDİRİM SÜRPRİZİ
Öte yandan PTT çalışmalarına devam ederek, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kargo taşımacılığında tüm öğretmenlerin yüzünü güldürecek bir kampanyaya imza attı. PTT yaptığı kampanya ile öğretmenlerin 30 Kasım’a kadar yurtiçi varışlı APS Kurye ve posta kargolarını yüzde 25 indirimli gönderebileceğini duyurdu.
180 yıldır hizmet veren PTT özel günlerde de müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Kampanyadan yaralanmak için, öğretmen kimlik kartını ibraz ederek gönderi oluşturması gerektiği bilgisi paylaşıldı.

Dilvin Altıkardeş