DEVA Partisi Küçükkuyu Kurucu Belde Başkanı Aziz Ali Şahin oldu. Şahin’e mazbatasını DEVA Partisi Çanakkale Kurucu İl Başkanı Berkan Karaca verdi.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Karaca, Şahin’e başarılar dileyerek, "Teşkilatlanma çalışmalarına devam eden il kurucu heyetimiz Küçükkuyu Beldemize kurucu başkan olarak Aziz Ali Şahin’i görevlendirmiştir. Kendisinin görevinde başarılı olacağına inancımız sonsuz olup, Küçükkuyu’ya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.
 
Küçükkuyu Kurucu Belde Başkanı Aziz Ali Şahin, göreve layık görüldüğü için Başkan Karaca ve heyetine teşekkür etti. Şahin, göreve layık olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Öte yandan söz konusu atama, DEVA Partisi’nin Türkiye genelindeki ilk belde başkanı ataması oldu.
 
AZİZ ALİ ŞAHİN KİMDİR?
 
Küçükkuyu Beldesi'ne yerleşen Girit mübadil bir ailenin ferdi olarak 1989 yılında Ayvacık ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve ortaöğretimini Çanakkale'de liseyi İstanbul Kazlıçeşme Avrupa Koleji'nde tamamladı. Bu süreç içerisinde  Saint Michel Fransız Lisesi ve M.E.V. Özel Basınköy Okulları'nın Fen bilim  etkinlikleri ve projelerinde yer aldı. Akabinde Avusturya Viyana Üniversitesi'nden konuşma ve gramer üzerine eğitim alarak Marmara Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı. İkinci
 Üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Sosyoloji öğrenimine devam etmektedir. Aynı zamanda eğitim süreci içerisinde tanınmış kurumsal mağaza, tekstil sektöründeki firmalarda teknik takip, görsel düzenleme görevlerinde yer almıştır. Devamında Çanakkale'ye dönerek taşımacılık kargo hizmetleri, emlak, organik tarım alanında faaliyet gösteren kendi şirketini kurmuştur. Aynı dönem içerisinde Vatani görevini tamamlamış olup, Kırsal Turizm Etkinlikleri programına katılım sağlamıştır. Sosyal çevre ve duyarlılık olarak Tema ve Haytap gönüllü üyeliği bulunmaktadır. İyi derecede Almanca ve İngilizce bilmektedir.
 


Kaynak: Haber Merkezi