Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl ve yönetim kurulu üyeleri yerel seçimlerde belediye başkanı olan isimlere hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi.
 
Şadan ve Akyıl ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sedat Çakır ve Hüseyin Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Erdoğan, Cüneyt Oflaz ve Tevfik Başarır ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu, Biga Belediye Başkanlığı görevine yeni seçilen Bülent Erdoğan’a, Gümüşçay Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Adnan Pastırmacı’ya ve Karabiga Belediye Başkanlığına yeni seçilen Ahmet tebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
İş dünyasının ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanları tüccar, esnaf ve sanayiciye her zaman destek olacaklarının altını çizdi. Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin Biga’nın istihdam yükünü karşıladığını belirten Başkanlar, Ticaret ve Sanayi Odası’nın Biga için çok önemli kurumlardan bir tanesi olduğunu, istihdam, üretim ve ihracat noktasında TSO’nun üzerine düşen görevi her zaman layıkıyla yapmaya çalıştığını ifade ettiler.
 
Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ise, iş dünyası olarak Belediye Başkanlarına her zaman destek vermeye çalışacaklarını dile getirerek, “Dün belediyelerimizle nasıl çalışıyorsak bugün de, yarın da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Allah mahcup etmesin. Biz de iş dünyası olarak Bigamıza hizmet etmekten geri kalmayız. Biga adına güzel bir döneme girdiğimizi düşünüyorum. Biga için hep birlikte başarılı ve faydalı işler yapacağımıza inancımız tam. Biga için gece gündüz çalışmaya hazırız. Görevleriniz tekrar hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
Haber Merkezi