ÇTB Başkanı Kaya Üzen, Çanakkale OSB Seçimlerine ilişkin değerlendirmede bulundu. Başkan Üzen, OSB’deki her müteşebbisin bölge ve ülke ekonomisi için özel olduğunu belirterek, birlik ve beraberlikle, dayanışma ve çalışmayla çok daha iyi yerlere erişilebileceğine dikkat çekti.
 
Çanakkale OSB Olağanüstü Genel Kurul Seçimi’nde divan başkanlığını yürüten Ticaret Borsa Başkanı Kaya Üzen, genel kurula katılımları için başta Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ile ilgililere ve girişimcilere teşekkür etti. Üzen, seçime giren her iki listenin de değerli olduğunu belirterek, şeffaf, demokratik ve katılımcı bir seçim neticesinde başkan seçilen Fahrettin Ersoy ve Yönetim kurulu üyeleri ile diğer kurullara seçilen girişimcileri kutladı. Üzen, önceki dönem OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kayhan Öcal’a ve arkadaşlarına da çalışmaları için teşekkür etti.
 
“OSB ÜYELERİ VATANA BORÇ ÖDEYENLERDİR”
 
ÇTB Başkanı Kaya Üzen, açıklamasında “OSB girişimcileri, her şeye rağmen varlıklarını sürdüren, istihdam yaratan, üretim sağlayan özel girişimcilerdir. OSB’deki her müteşebbis; ekonomimizi, sanayimizi, iş kapasitemizi artırmak isteyenlerden, bir anlamda vatana ve millete borç ödeyenlerden müteşekkildir. Böylesine özel bir kesimin seçimleri de, seçilenleri de çok özeldir” dedi.
Başkan Üzen, açıklamasında “Listelerin renkleri ister sarı, ister beyaz ne olursa olsun biz aslında kırmızı ve beyazız, Türkiye’yiz. Eski, yeni demeden, şerh düşmeden, aması ve belkisi olmadan her dönem değerlidir. Kulak çınlatarak, sesimizi yükseltenleyiz. Profesyonellik, üstüne katmakla olur. Başarı, değer yaratmak, değerleri korumak ve değer katmakla mümkündür. Birlik ve beraberlikle kazanılan bir Çanakkale cephesinin bulunduğu yerde, bize bir ve beraber olmak yaraşır. Çünkü birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” diye konuştu. Başkan Üzen, yeni döneme de dikkat çekerek “Şimdi yapılacak olan, enerji tüketen ne varsa kenara bırakıp, yeni yönetimin önünü açmak, güç vermek, teşvik etmek, motive etmektir. Yeni yönetimimizin de alacakları her kararda, uygulayacakları her projede, girişimcilerimizin ve bölgemizin çıkarlarını gözeteceğine inancım tamdır. Daha fazla katma değer yaratacaklarını şüphem yoktur. Çanakkale Organize Sanayi’nin kabuğundan sıyrılarak bilinirliğine, gücünü ve marka değerini arttıracağına, fedakârca çalışılacağına, sonuçta ülkemiz ve bölgemiz ekonomisine katkı sunulacağına inancım tamdır” açıklamasında bulundu.
 
Haber Merkezi