İYİ Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran partisinin Genel İdare Kurulu Üyesi Rıdvan Uz’u partisine ihanet etmekle suçlayan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek’e cevap verdi. Gapran Ölçek’e, “Partisinden b haber olduğu gibi, Çanakkale’den de bihaber olan bu şahsa tavsiyemiz kumda oynamaya devam etsin, çünkü Rıdvan Uz’un kendisine on gömlek fazla geleceği aşikardır” dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, daha önce yaptığı açıklamada“ “Rıdvan Uz , Sayın Turana dil uzatmadan önce, zihni ile beraber kirlenmiş o ellerini iyice bir yıkasın ve temizlesin de, ondan sonra çıkıp konuşsun. O kirli elleri ile kimi gösterdiğine dikkat etsin ve de haddini bilsin. İşi gücü şov yapmak olan bu zatı Tüm Çanakkale halkı yakinen bilmekte ve tanımaktadır. Davasına ve dava arkadaşlarına ihanet eden bu beyefendi Çanakkale’de hainliğin ve ihanetin en bariz simgesidir. Belediye Başkan adaylığına aday olmuştur kaybetmiştir, milletvekilliğine aday olmuştur kaybetmiştir. Baktı ki karşılığı yok hemen parti değiştirmiş oradan da aday olmuştur ve yine kaybetmiştir. Muharrem İnce’nin CHP lideri Kılıçdaroğlu’na söylediği gibi ”Sen bu Milletin karşısına çıkmışsın yenilmişsin, çıkmışsın yenilmişsin” sözlerinin burada ki örneğisin. Terör Örgütleri ile iltisaklı birilerini arıyorsan, PKK’nın yasal uzantısı HDP ile kolkola giren CHP’nin ittifak ortağı ve hamisi olan kendi partine bakacaksın; ora da FETÖ’cü de var PKK destekçisi bölücülerde. Amacı tamamen polemikler ile gündeme gelmek olan bu şovmen zatın Çanakkale’ye de, bu Millete de tek bir faydası olmamıştır, olmaz da. Siyasi ideoloji gözetmeksizin Çanakkale’ye hizmet noktasında gecesini gündüzüne katan, ve bu memlekette her kesin ve de her kesimin elini sıkan, “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” anlayışını şiar edinmiş Sayın AK Parti Grup Başkanvekilimize dil uzatmadan önce, elinizi yüzünü iyice bir yıkayın ve kendinize gelin. Tekrarlıyorum Sayın Uz yerinizi ve haddinizi bilin” demişti.

Bu açıklamalara cevap veren İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran ise, yaptığı açıklamada, “AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek’in Rıdvan Uz hakkında yaptığı kendi sosyal medya hesaplarından, Genel İdare Kurulu Üyemiz ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız Sayın Rıdvan Uz’a yapılan iftiralarla ilgili, “sözde” İlçe Başkanına cevabımızdır.  Demokrasi korkağı, kendi ilçe kongresinde karşısına aday bile çıkarttırılmayan, siyasi partisinin değil, kendi milletvekilinden aldığı talimatla sözcülüğünü yapan, Genel İdare Kurulu Üyemiz ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız Sayın Rıdvan Uz’a yalan ve iftiralarla saldıran bu şahsın, kendisine yakışan bir meziyet olduğu bellidir. Partisinden bi haber olduğu gibi, Çanakkale’den de bi haber olan bu şahsa tavsiyemiz kumda oynamaya devam etsin, çünkü Rıdvan Uz’un kendisine on gömlek fazla geleceği aşikardır. Haber okumaktan bihaber olan bu kişi, internet arama motorlarında FETÖ, Barzani, Şivan Perver gibi kelimeler yazarak görselleri incelesin. FETÖ ve PKK destekçilerini daha net görecektir. Yine son olarak kendisine tavsiyemiz, bunları destekleyeceği yerde, evine ekmek götüremeyen babalar, çocuğuna pantolon alamadığı için intihar eden analar, her geçen gün artan genç işsizler, kurucumuz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e saldıranlar hakkında açıklama yapabilmesidir” dedi.

Hasan Sami Er