Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, CHP Ayvacık İl Genel Meclis Üyesi Şerafettin Alkan ve CHP Belde Başkanı Yusuf Şen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve Ankara’daki bürokratları ziyaret etti.

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı turizm kasabası Küçükkuyu’nun altyapı, imar durumu, yeni yapılaşma modeli ve ihtiyaçlarına ilişkin gerçekleştirilen ziyarette Kılıçdaroğlu’na ve ilgili birimlere ihtiyaç ve talepler iletildi.
Ankara ziyaretlerine ilişkin İşte Çanakkale Gazetesi’ne bilgiler veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclisi 1. Başkanvekili ve Ayvacık Meclis Üyesi Şerafettin Alkan, “Küçükkuyu belediye Başkanımız Cengiz Balkan, CHP Belde Başkanımız Yusuf Şen ile birlikte Ankara ziyareti gerçekleştirdik. Bu kapsamda ilk olarak CHP Genel Merkezimizi ziyaret ederek, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştük. Küçükkuyu’nun sorunları ile ilgili genel bir değerlendirme yaptık. Daha sonra CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkanımız Seyit Torun ile bir araya geldik, makamında bir görüşme gerçekleştirdik. Genel siyaset konuştuk ve beldemizin sorunlarını dile getirdik. Ardından YDK Başkan Yardımcısı Ahmet Ersen Özsoy’u ziyaret ettik. Sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na giderek kasabamızın, beldemizin sorunlarını, imar durumunu anlattık. İhtiyaç ve taleplerimizi ilettik. Ayrıca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na giderek birim müdürleri ile ve ilgili kişilerle görüştük.  Beldemizdeki altyapı sorunlarını, sahil kenarında yeni yapılaşma durumunu,  ihtiyaçlarımızı, gerekli araç ve gereç taleplerimizi belirterek, destek istedik. Bizi kabul eden ve önerilerde bulunan, ışık olan, CHP Genel Başkanımız Sayın kemal Kılıçdaroğlu’na ve tüm yetkililere teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.   
CHP Küçükkuyu heyeti  ziyaretlerini Anıtkabir ziyareti ile  Ata’nın huzuruna çıkarak sonlandırdı. 

Özel Haber: Mine Tarım