Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü ve Facebook iş birliğinde; dijital pazarlama konusunda yerelde kurumsal kapasite artışının sağlanması amacıyla "Online Dijital Pazarlama Eğitimi" düzenleneceği 15 Eylül'de Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından duyurulmuştu.  

GMKA tarafından açıklanan ve 1 Ekim günü 14:00 ile 16:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan ücretsiz dijital pazarlama eğitimi hakkında şu ifadelere yer verildi:

"Bu eğitim kapsamında kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının Facebook ve Instagram üzerinden daha fazla kişiye daha etkili bir şekilde ulaşabilmek için yürütülebilecekleri reklam kampanyaları (sponsorlu gönderiler) ele alınacaktır.

Eğitim kapsamda; farklı reklam türleri, hedef kitle seçimi, bütçe ve zamanlama, reklam alanları, doğru görsel seçimi ve ölçümleme gibi başlıklar üzerinde durulacaktır. Eğitim katılımcıları ayrıca, Facebook destek ekibine doğrudan ulaşabilmek için yapmaları gereken işlemler hakkında da bilgilendirilecektir.

Eğitim, 1 Ekim 2020 günü 14:00 – 16:00 saatleri arasında Türkçe olarak gerçekleştirilecektir ve ücretsizdir. Eğitime size gönderilecek kayıt onay e-postasında yer alan “Join Webinar” linkine tıklayarak katılabilirsiniz.

Kayıt olmak için tıklayınız: https://kalkinma.splashthat.com/
Sorularınız için gpa.tr@fb.com adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz."


Kaynak: Haber Merkezi