Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından desteklenmeye hak kazanan Çanakkale Dış Ticaret Destek Merkezi Projesi’nin mal alım ihalesi yapıldı.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ihaleye Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Genel Sekreter Sema Sandal, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Uzmanları Serpil Yıldız ve İsmail Çelik, Sicil Müdürü Şerife Kurt, Yazı İşleri Memuru Evren Şahin, Proje Uzmanı Gökhan Doğru ve teklif veren firma temsilcileri katıldı.

Proje ve mal alım ihalesi hakkında bilgi veren Genel Sekreter Sema Sandal: “Odamızın Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından “İşletmelerde Stratejik Yapılanma (SAYA) Mali Destek Programı” kapsamında desteklenmeye uygun bulunan “Çanakkale Dış Ticaret Destek Merkezi Projesi” ‘n de gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz faaliyetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Projemizin temel hedefi; Çanakkale ilinde ihracata başlamak isteyen firmalarımıza her adımda destek vererek, ihracat yapan firmalarımızı alternatif pazarlara ulaştırmaktır. Bu kapsamda Odamız bünyesinde kurulan Dış Ticaret Destek birimimizde firmalarımızın; Online B2B Toplantı, Yurt Dışı Pazar Araştırması ve Yurt Dışı Firma İstihbaratı çalışmalarına destek vermesi amaçlanmaktadır. Bu altyapımızı oluşturmak için Projemiz kapsamında mal ve hizmet alımları devam etmektedir. Bugün gerçekleştirilen mal alımı için katılım sağlayarak teklif veren firmalara ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı Uzmanlarına teşekkür ediyoruz.” dedi.
 


Kaynak: Haber Merkezi